PREDICTIILE, PROFETIILE CATASTROFICE POT FI MODIFICATE…

 

PREDICTIILE, PROFETIILE CATASTROFICE NE SUNT DATE PENTRU A PUTEA FI COMBATUTE….


Traim in Acum si Aici, vremea marilor schimbari interioare si exterioare, ne redefinim Cine Suntem Noi cu Adevarat.

Dupa mii de ani a sosit vremea bilantului cosmic. Noi evoluam si suntem evaluati in tot ceea ce am creat, mentalizat in milioane de zile terestre.

Nu am fost si nu suntem singuri niciodata. Ierarhiile Superioare Ceresti ne-au comunicat mereu Cuvantul -Vointa Marelui Creator si au grija ca noi sa ne respectam deciziile divine.

Prin incarnari exceptionale ale unor Fiinte de Lumina – Avatari ne sunt daruite noi puncte de reper, noi lectii de invatat, pentru a putea evolua neintrerupt si noi, in fiinte de Lumina…

Trecem prin transformari extraordinar de puternice, pentru a ne reconecta cu Constiinta Colectiva, pentru a reface reteaua eterica globala.

Ca fiinte terestre, noi o afectam pe mama noastra Geea prin gandurile, sentimentele si actiunile noastre, in bine sau in rau, dupa constiinta noastra. Mama Geea, ca sa poata debloca tensiunile negative cumulate in timp, se manifesta prin eruptii vulcanice, cutremure, uragane etc.

S-au facut multe predictii, de catre cei cu perceptii extrasenzoriale ( clarvedere ) in legatura cu declansarea unor cutremure, unele exacte, altele nu…

Aici, ma refer la predictii adevarate, clare, in care informatia divina a fost receptionata corect de medium si care provenea de la Sursa Divina, de inalta vibratie.

Stim ca au fost prezise cutremure in anumite zone celebre terestre, de multe mediumuri, cu multi ani in urma si cu toate ca informatia era veridica, provenind din Inalte Surse Divine, evenimentul prezis nu s-a mai produs acolo, la data anuntata.

Insa, nu trebuie sa concluzionam necugetat, eronat, ca aceste evenimente catastrofice nu pot fi prezise, profetite, nu ar fi reale, daca ele nu s-au intamplat la data respectiva!!

Alta este explicatia si este o explicatie ezoterica, simplu de ezoterica!

Forta gandurilor noastre sustinuta de dorinta sacra a inimii poate misca energia telurica, cumulata in placile tectonice, in alt spatiu si timp.

Prin concentrare mentala colectiva putem tine la distanta cutremure, eruptii vulcanice etc, putem redirectiona tensiunea cumulata in placile tectonice, in alte zone care nu sunt populate.

Simpla intentie-ruga, nesustinuta de minte si inima nu este suficienta pentru a opri un cataclism, iar neimplicarea spirituala va atrage aceste fenomene distrugatoare catre noi, zona in care locuim.

Predictii s-au facut, se fac si se vor mai face, unele sunt adevarate din surse divine, altele nu, altele sunt false…

Asa cum am scris si in titlu acestui articol, predictiile reale, din surse de incredere, ce anunta evenimente dure, se manifesta doar atunci cand nu sunt modificate, neutralizate de puritatea fortelor mentale si sentimentale din noi, copiii iubiti ai acestui pamant.

Deci prezicerile, profetiile pot fi modificate, anulate ( f. rar) sau implinite, prin puritatea constiintelor noastre!

Noi suntem aceia care apasam pe butonul rosu, care declanseaza explozia de energie negativa si numai noi suntem responsabili daca o catastrofa de orice fel se va produce sau nu. Decizia ne apartine in totalitate!..

Divinitatea in marea Sa Iubire pentru noi ne atentioneaza prin semne oculte, cand am pierdut controlul gandurilor noastre negative, pentru a ne putea trezi la timp si a evita pierderea corpurilor fizice, dar noi, confuzi in continuare, nu o ascultam, nu ne schimbam, doar acuzam si ne manifestam ne-credinta.

Am fost salvati de nenumarate ori de la autodistrugere, de zeci de ori, ni s-a dat sansa de a merge mai departe, de a ne integra, de a asimila si de a darui Iubire.

Daca un eveniment catastrofic nu se mai produce, cu toate ca a fost prezis din surse divine, este meritul unor Fiinte de Lumina, dintre noi sau de deasupra noastra, care actioneaza pentru binele nostru, impreuna cu anumiti oameni deosebiti, care se dedica cu devotament pentru supravietuirea omenirii.

In loc sa fim ironici, strigand in gura mea : un alt eveniment care nu s-a mai produs, ar trebui sa fim profund recunoscatori acelora care ne-au salvat viata, care actioneaza nestiuti de nimeni, tocmai pentru o reusita deplina.

Este bine sa primim informatii din viitor, despre posibile catastrofe, localizate in spatiu si timp, tocmai pentru a avea timp sa le lucram, neutralizam, sa ne unim gandurile si dorintele pozitive si sa le amplificam prin Constinta Colectiva.

Informati si bine intentionati, cu credinta in suflete vom evolua si vom fi salvati de umbrele din noi.

Sa multumim, sa fim pe deplin recunoscatori tuturor Fiintelor de Lumina care sunt alaturi de noi in aceste vremuri tulburi, radicale, in care suntem cernuti prin sitele dreptatii divine!

Dar este randul nostru, ca Acum si Aici, sa ne ajutam, sa folosim resursele magice ce zac ascunse in noi, sa actionam pentru propriul bine, ne mai asteptand ca din exterior sa vina salvarea sufletelor noastre!

Va multumiti doar cu magia exterioara sau vreti sa o accesati pe cea interioara?

Vreti sa fiti copiii binecuvantati ai Lui Dumnezeu sau doar umbre calatoare?

Alegerea va apartine!

Meditati, rugati-va, iubiti-va Fiinte de Lumina!

 

NAMASTE!


Lasă un comentariu