MANUSCRISUL MARIEI MAGDALENA II…

6.

„Imi voi aminti pentru totdeauna de momentul, cand Isus a venit prima data la mine, dupa invierea Sa. Era o luna noua si cerul era senin. O ceata luminoasa, agatata peste iarba neagra si totul era de argint, de la lumina lunii si a stelelor.

Am vazut o figura apropiindu-se de mine pe cararea batuta de vanturi, ce duce la casuta mea.

Ironic, tocmai iesisem afara, pentru a aduce apa de la rau si El era acolo. Arata la fel, insa cu o radianta – de neconfundat! Ochii mei s-au umplut cu lacrimi, inima a tresarit.

Am alergat la El si oprindu-ma o clipa, mi-am reamintit cuvintele Lui, imediat dupa inviere.

„Nu ma atinge inca”a spus El atunci, „pentru ca nu am ascensionat la Tatal”.

Oh, cum eu, o Initiata a lui Isis, am dus dorul in toti acesti ani, sa inteleg corect aceasta afirmatie!…

Ce vroia sa spuna cu aceste cuvinte? Deoarece crestinii au mostenit doar o parte din adevar. Cea mai mare parte a adevarului este ascunsa in misterele Marii Mame; si pentru ca Biserica a cautat sa priveze de drepturi, femeile si tot ceea ce este feminin, a fost sigilat deoparte, acest adevar.

Si adevarul, are de-a face cu corpul Ka insasi – ceea ce am invatat ca Initiati, sa denumim dublul eteric, pentru ca, corpul Ka, cand se incarca cu energie si vitalitate suficienta, seamana cu corpul fizic. Dar spre deosebire de corpul fizic, corpul Ka, nu este facut din carne, doar din energie si lumina.

Si astfel cand Isus a venit la mine dupa Invierea Sa, El era in corpul sau Ka, dar acesta nu era inca stabilizat, pentru ca inca nu mersese la Tatal – insemnand Marele Spirit al Sau.

Astfel inainte de a putea face aceasta, El trebuia sa treaca prin portalul mortii si sa calatoreasca prin infernul propriei fiinte.

El a facut aceasta din doua motive, dupa cum am inteles.

Primul era : ca un suflet Maestru facand un astfel de lucru, aduce multa putere lui Ka.

Al doilea motiv era sa croiasca un drum prin moartea insasi, astfel ca altii sa fi putut urma si trece, prin lumea intunecata mai usor, urmarind urma Luminii sale.

Si astfel, acea prima noapte cand noi ne-am reunit – o simt acum inca, cu insufletire, clar si puternic – inima mea s-a umplut cu bucurie fiind din nou cu El. El a venit la mine in acea noapte, tocmai inainte de miezul noptii si a plecat inainte de a se lumina.

In acele ore noi Ne-am asezat unul langa altul, corpurile noastre Ka unindu-se din nou, fara sa fie nevoie de vorbe. Comunicarea noastra era telepatica.

Si fara actul fizic al sexului, Puterea Sarpelui din El s-a unit cu Puterea Sarpelui din Mine si a urcat de-a lungul cailor sacre din coloanele noastre vertebrale, spre tronul Coroanelor capetelor noastre, trimitandu-ma intr-un extaz si beatitudine ce ma legana….

Si asa a fost pentru multi ani. El a venit la Mine in acest fel de mai multe ori, in fiecare an. Uneori am vorbit. De cele mai multe ori era in Uniune.

Il intrebam de fiecare data unde mergea de fiecare data, cand nu eram impreuna. El spunea ca mergea in multe locuri sacre de pe planeta – ca se intalnea cu multi oameni diferiti. El a spus ca asternea o Cale de Lumina.

El a desenat un cerc pe podeaua casutei mele si apoi am recunoscut 2 triunghiuri intersectandu-se, pentru a face pecetea lui Solomon, devenind Steaua lui David. El a spus ca sunt multe pamanturi de care noi, in aceasta parte a lumii nu aveam cunostinta. Multe din aceste pamanturi aveau varfuri corespunzand varfurilor Pecetii lui Solomon. Mergand in aceste zone El se asigura ca munca Lui avea sa ia o directie profunda in aceasta lume.

8

Ma voi intoarce acum, la preaiubita mea sora, sora in Spirit, Mama lui Isus, cunoscuta ca Maria.

Maria a fost o mare Initiata in Cultul lui Isis, primindu-si invatatura in Egipt. De aceea cand ea si Iosif s-au ascuns de mania regelui Israelului, ei s-au refugiat in Egipt, pentru ca ea era mai in siguranta acolo, printre Preotesele si Preotii lui Isis.

Invatatura Ei a fost diferita de a mea, dar noi am servit in acelasi fel.

Pentru ca sa explic cunoasterea mea referitoare la Maria, trebuie sa explic unul dintre cele mai profunde secrete ale Cultului lui Isis.

Pentru ca se credea si cred ca acesta este Adevarul, ca in anumite conditii, Zeita Insasi, s-ar putea incarna, fie prin nastere, fie prin initiere spirituala.

Maria, Mama lui Isus, cand era foarte tanara, era recunoscuta pentru puritatea spiritului Ei de marile Preotese ale templelor lui Isis. Ea a fost antrenata ca o Initiata si a atins cele mai inalte nivele.

Dar mai degraba, decat sa devina o preoteasa, Ea a fost antrenata sa devina ceea ce se numeste o Incarnare a Zeitei.

Pentru a fi o Incarnare trebuie sa fii un suflet foarte inalt si cere strabaterea unor discipline si invataturi deosebite. Intr-o initiere finala, Maria a devenit pastratoarea unei energii ce izvoraste direct de la Isis Insasi.

Din acest punct de vedere, ea era o Intrupare a Mamei Cosmice.

Era ca si cum ar fi fost 2 Marii, Maria cea umana, pura in Spirit si in inima, tinand in Ea un portal direct de la Marea Mama, Creatoarea intregii materii, a timpului si a spatiului.

In acest fel temelia a fost asezata, ca sa spunem pentru conceperea unei fiinte cu calitati remarcabile, ce urma sa devina fiul Sau, Isus.

Cand Maria a trecut prin ceea ce biserica se refera la Conceptia Imaculata, ea a fost dovada unui proces de inseminare Galactic si Celestial, prin care principiul Tatalui Sau, Spiritul cum il intelegem noi, in cultul lui Isis, si-a transferat esenta Sa in Isis, Mama, ce primeste samanta Tatalui – Materia primind impulsul Spiritului.

Si aceasta energie spirituala puternica si inalt rafinata a prins radacini in uterul Mariei si a dat nastere lui Isus.

9.

Maria era cu apostolii, cand au venit spre mine la izvor. Ea m-a recunoscut ca o Initiata asemenea Ei, dupa bratara din aur, sub forma de sarpe, pe care o purtam pe bratul meu si dupa pecetea lui Isis ce lumina in corpul meu Ka.

Pentru ca Maria era clarvazatoare si spirituala.

Prima persoana ai carei ochi i-am intalnit au fost ai lui Isus si asa cum am mai spus, m-am simtit transportata in alte lumi, in imensa Sa prezenta.

A doua persoana ai carei ochi i-am intalnit au fost cei ai mamei sale. In ochii Ei era recunoasterea si cunoasterea statutului meu, ca o camarada Initiata in Cultul lui Isis si desi, invatatura Ei nu era in Sexul Magic cum era a mea, Ea a inteles ca am fost pregatita pentru Isus.

Intre Ei, m-am simtit purtata pe aripile unei iubiri transcedentale. Am simtit spiritul meu zburand sus.

Ironic a fost faptul ca urmatorii ochi pe care i-am vazut, au fost ai discipolilor lui Isus, care m-au judecat ca o prostituata si urmatoarele generatii m-au considerat in acest mod.

Dar va spun voua, ca in ochii lui Isus si ai Mamei sale, eu nu eram o prostituata, ci un vas curat pentru vindecarea si hranirea puterilor lui Isis insasi.

Vine un timp in viata unui barbat, fie uman, fie divin, cand mama lui nu mai poate sa ii dea esenta a ceea ce are el nevoie. Iubirea ei continua, dar ceea ce este necesar este sustinut de o alta femeie.

Eu eram acea femeie.

Maria m-a recunoscut pe mine si statutul meu si mi-a dat pe Fiul Ei, in acel moment la izvor.

Maria si cu mine am petrecut mult timp impreuna, timp in care am discutat de munca lui Isus, de necesitatile sale si locul meu in viata Lui. Am inteles ca eu eram servitoarea unei mari puteri. Am fost antrenata pentru aceasta, dar trebuie sa va spun, ca puterea recunoasterii, inca ma cutremura.

Inca tremur la recunoasterea Lui.

In acele multe nopti si zile impreuna, Maria si cu mine am devenit foarte apropiate, pentru ca am iubit-o si inca o iubesc – pentru frumusetea Sa fizica, puritatea inimii si a spiritului Ei si blandetea cu care trata lumea.

Pot spune cu propria-mi claritate, ca Maria, servea ca un vas pentru Isis, ca o Incarnata, a fost un Maestru foarte evoluat, dar acum servind in aceste moduri Maiestria si perfectiunea Ei – perfectiunea Ei spirituala – este uluitoare!

Ea se afla acum in taramurile Raiului, compasiunea si iubirea Ei curgand continuu spre Oameni. Ea este disponibila pentru toti, indiferent de credintele lor.

Cand cineva O cheama, sa stiti ca el este auzit….

19.

Eu stau acum in energia Timp de aproape 2000 de ani, dupa crucificare lui Isus si inca tremur la gandul acesteia. Este foarte ciudat sa fi atat Initiata cat si femeie.

Ca Initiata, am fost alaturi de Isus, in timpul crucificarii pastrandu-mi Ka-ul meu intr-o rugaciune puternica, ceea ce este un alt mod de a spune, ca am pastrat constanta intentia mea, de a fi acolo pentru El, in ceea ce trecea prin moarte. Aceasta era o actiune initiatica din partea mea ce necesita detasare.

Ca Initiata antrenata o asemena obligatie era usoara, dar ca Femeie ce-l Iubea pe Isus, Barbatul, inima mea era sfasiata in bucati.

Si astfel am stat pe Golgota, ezitand intre puterea mea de Initiata si jalea mea ca Femeie indragostita, al carei iubit suferea.

In acel moment nu imi pasa de Initiere. Nu imi pasa ca Isus asternea o cale de Lumina, prin regatele mortii, pentru toti, acei care ar fi vrut sa Il urmeze.

Chiar am urlat la Isis. „Cum indraznesti?”am spus.

In cel mai mare moment al chinului meu, Maria a intins mana si m-a atins.

Am fost singura in amaraciunea mea si nu am observat-o pe a Ei.

Ochii nostri s-au intalnit, plini de lacrimi si ne-am aruncat una in bratele celeilalte. Ea pentru fiul Ei, eu pentru Iubitul meu.

Evangheliile au relatat ca un cutremur a avut loc imediat dupa trecerea lui Isus, iar eu va spun voua, ca aceasta este adevarat.

Era de parca toata natura ar fi intrat in travaliu si pamantul s-a scuturat cu suparare si manie, pentru ca tocmai un astfel de Maestru, o asemenea Fiinta, ar fi putut suferi de mainile semenilor sai.

Dar acesta este paradoxul vietii pe pamant.

O mare furtuna a venit peste oras de asemenea – vanturi, cum nu am mai vazut. Cerul s-a umplut cu nori intunecati si fulgere de lumina – sunetul traznetelor cutremurand totul. Aceasta desfasurare infricosatoare a fost pentru aproximativ 1 ora.

La mormant, Maria si cu mine am spalat corpul, conform ritualului evreiesc si traditiei, L-am invaluit si lasat in mormant. Am facut acest lucru in tacere. Singurul sunet a fost doar, cel al lacrimilor noastre inabusite.

Nu intelegeam ce facea El…

Dar dupa inviere Sa, L-am vazut in Ka-ul sau, radiant si frumos, ca niciodata si am inteles.

Din punctul de vedere Initiatic, a deveni Mare Zeu Horus insemna, ca cineva sa isi activeze cele mai inalte potentiale ale constiintei in forma umana.

Dar acest lucru este facut in mod obisnuit, doar pentru El insusi.

Insa, Isus a facut acest lucru in interesul intregii omeniri.

Aceasta este mostenirea Lui.

Simpla invatatura a lui Isus era ca noi toti suntem Dumnezeu – ca noi toti avem in Noi, puterea de a iubi si vindeca – si a demonstrat acest lucru, cat de bine a putut.

Adevarul si Puterea invataturii lui Isus au fost denaturate de Biserica.

Realizez in impartasirea povestii mele, ca doar o mana de oameni vor intelege, dar atata este suficient.

Dulceata prezentei lui Isus ma va umple si sustine pentru totdeauna, cu toate acestea, amaraciunea despartirii noastre va fi intotdeauna acolo, la fel de bine.

In ultimile zile pe pamant, Isus a venit la Mine, din nou in corpul sau Ka, asa cum a facut-o de atatia ani.

A fost cu mine cand imi dadeam ultima mea suflare si mi-a luat Ka-ul meu prin regatele mortii, prin trena sa de Lumina pe care El a lasat-o, prin puterea intentiei Sale si m-a dus in ceea ce voi numiti Rai, dar este un loc in suflet.

Ma odihnesc in acest loc cu prezenta Lui, tot timpul si spatiul….

Fie ca binecuvantarile Mamei Cosmice sa cada asupra voastra, de-a lungul calatoriei spre Voi insiva!

Fie ca Uniunea dintre Soare si Luna, sa va fie revelata!

Spiritul intregii vieti, sa il aveti martor!

AMIN!”

MARIA MAGDALENA

Alte fragmente din Manuscrisul Mariei Magdalena, de Tom Kenyon si Judi Sion, traducerea de Anca Stanese, Lucrator in Lumina….

NAMASTE!

Reclame

7 răspunsuri to “MANUSCRISUL MARIEI MAGDALENA II…”

 1. Mama divina, te-am simtit si recunoscut in ultimul trup pe care l-ai luat pe pamant.Iubirea mea nemarginita si neconditionata.ESTI dorul si odorul meu.Abia acum, dupa aproape 13 ani de la parasirea trupului in care v-Ati
  intrupat in 16 mai 1948 dupa timpul nostru, in Romania, …constientizez ce Ati insemnat pentru noi toti, de pretutindeni in Univers.Constientizez toate vietile pe care le-Ati trait pe al nostru Pamant, pentru a ne aduce IUBIREA=LUMINA si pentru a ne salva planeta noastra Pamant.Citindu-Va
  manuscrisele recunosc cu intarziere am plans cu durere si sughituri, asa cum de multe ori o faceam in prezenta Dvs.Rostesc numele Dvs Sfant- DESANKA ,in orice clipa a vietii si va cer iertare pentru ce-am gresit in aceasta viata sau in alta. Ana

  • draga Ana, m-a impresionat confesiunea ta, dar recunosc ca sunt cam in ceata, nu am inteles prea bine la cine te referi…
   te rog sa imi scrii in privat, daca doresti…
   o zi minunata!
   namaste
   adresa mea aretiaganea@yahoo.com

 2. Precizare : nu cred ca a fost o confesiune, mai curand cred ca a fost un strigat disperat ,inabusit, ascuns in inima din 21 mai 2013, cand am citit pentru prima data Manuscrisul Mariei Magdalenea in intregime.Dar pana atunci am trecut prin multe etape ca sa le zic asa. Prima a fost imediat dupa plecarea D.Desanka din trup,citind vol.litografiat:Ligurda HE SONTINEOLOVELLA,unde am recunoscut-O pe Doamna in personajul : Lavitina. [ fara sa fac vreo legatura cu Maria Magdalena.] A doua etapa a inceput odata cu aparitia cartii Codul lui da Vinci de Dan Brown,pe care am refuzat intuitiv sa o citesc.Dar ma obseda intrebarea ,daca D. Desanka este totusi M.Magdalena?..Fiind intr-o librarie am luat in maini cartea lui D. Brown si cartea: Codul spart a lui da Vinci de James L si Peter Jones ,intrebandu-L pe Doamne,Doamne…pe care dintre ele sa o cumpar ?..Raspunsul s-a oprit la cea de a doua carte.Vreau sa spun ca din acea zi :27 iulie 2006 nu ca am citit-o…efectiv am studiat-o ,primind confirmarea si raspuns intrebarii mele. In toamna anului 2010 am fost in Germania si dintr-o neatentie m-am trezit imobilizata la pat. Fica mea mi-a pus in brate toate cartile d-lui Ovidiu-Dragos Argesanu si in trei zile le-am terminat. In una din ele se refera la Marea Doamna si nu putine au fost semnele mele de intrebare.Au mai trecut doi ani si in 14.ian.2013 intru in posesia cartii : ,,Cea asteptata” cartea intai a legendei Mariei Magdalena si ,,Cartea iubirii” [scrisa de insusi D-nul nostru Iisus Hristos ] – de Kathlen Mc.Gowan. Aceasta carte mi-a lamurit orice situatie si mi-a raspuns chiar la intrebarile pe care personal I le-am pus Doamnei, [fara raspuns] dupa ce m-am intors dintr-un pelerinaj:Roma, Manastirea Monttserat [Spania] si Lourdes in anul 1999.Este usor de inteles de ce primele Aparitii au inceput in Franta si-au continuat:Fatima ,Medjugorje,Seuca [Romania] dar si in multe alte locuri pe glob.Sunt nu Aparitiile Sf. Fcioare Maria cum sustine biserica romano-catolica, ci ale DUHULUI SFANT. Aceasta carte m-a ravasit pur si simplu dar m-a ajutat nespus de mult sa leg evenimentele trecutului cu cele ale prezentului si viitorului.La pag.95 scrie despre ZEITA ISIS=mama a tot ce inseamna VIATA. La pag 218 am izucnit,necontrolat,in hohote de plans,si-a trebuit sa-mi impreunez degetele pentru restabilirea echilibrului. La pag.239 scrie despre Manastirea DOAMNEI NOASTRE din ORVAL-…care este DOAMNA NOASTRA DESANKA [ROMANIA] Inchei daruindu-va iubire din IUBIREA DOAMNEI noastre. Ana.

 3. Tot eu sunt. Vreau sa-ti mai spun doua lucruri semnificative.In Germania fiind, l-am dus pe nepotel la gradinita si prima surpriza pe care am avut-o a fost Statuia Sfintei Fecioare din Sfanta Treime de la coltul strazii. Gradinita purta numele: Maria Magdalena,iar pe peretele din stanga intrarii era pictat Domnul nostru Iisus incadrat in toate scenele intalnirii Celor doi, asa cum sunt descrise in Evanghelii.Nu-mi venea sa cred,…ca sa-mi spuna apoi ginerele ca acolo oamenii nu se roaga Tatalui Cerec ci Mariei Magdalena. Seara mi-au aratat localitatea lor Walleshausen si ajungand la periferie intr-o padure vad un indicator :,,Spre Grota din Lourdes” pe care au ridicat-o localnicii si unde lumanarile ard zi si noapte.Dar ce m-a bulversat a fost statuia din biserica deosebit de frumoasa,cu un disc de spite aurite in jurul capului si tinand in mana dreapta un craniu [marime naturala ] Vorbeam singura…ce-o fi insemnand.?..nu mai vazusem nicaieri in pelerinaje si nimeni nu cunostea semnificatia. Sa aflu in cartea ,,Cea asteptata”…ca insemna :-penitenta pentru Ioan Botezatorul.- Al doilea lucru trebuie sa recunosc a fost cea mai mare bucurie pe care mi-a facut-o un preot roman din Verona [Italia]. Participam la un botez unde slujeau trei preoti,dintre care unul era deosebit.Dupa slujba l-am luat de mana si l-am dus in fata Icoanei : Fecioara cu Pruncul in brate zicandu-i : ,,aici nu este Fecioara Maria cu D-nul Iisus in brate ”… si-i urmaream reactia. M-a privit in ochi, zambind si a raspuns :,, stiu”. M-am blocat. Cum…stiti cine este ?…,,Da,imi raspunde el ,este Duhul Sfant intrupat la noi in Romania.Numai ca la noi nu toti preotii cred…i-am zis eu.Deodata fata i s-a intristat si m-a intrebat mirat: ,, cum…nu cred..? Eu am ridicat din umeri ,iar el uimitor de rapid a trecut in cealalta extrema si zambind din nou,a zis :,, lasa-i in pace ca vine vremea…si vor crede.” I-am povestit multe…si in final a venit fica mea si ne-a fotografiat. Ti-a placut..?…M-am intors in tara cu autocarul si m-am oprit in Arad- Noul Ierusalim sa-mi potolesc dorul de casa. Cu iubire, Ana.

 4. Salut iubita.Multe pot relata despre tot ce inseamna pentru mine Maria Magdalena.Azi nu-ti spun decat ca in Manuscirsul EI am regasit: profunzimea sinceritatii,claritatea exprimarii dar mai ales am citit printre randuri si-am simtit toate starile EI…despre care nu scrie..dar de care a avut parte in ultima intrupare…Nu pot intelege….si azi…lovesc…lovesc. Este adevarat ca putini inteleg,pentru ca le lipseste cunoastera multor evenimente pe care eu le-am trait.Nu judec, spun doar ce Doamna spunea: ,,nu toti trebuiau sa ajunga la Templul Luminii”.Pentru mine personal totul a inceput in 19.mai 2013 cand o buna prietena m-a vizitat venind de la Arad unde a participat la comemorarea zilei Doamnei din 16.05.I-am relatat convingerea mea,..ca doamna este Maria Magdalena.Neavand succes,ma framantam sa gasesc inca un argument convingator si in noaptea aceea m-am trezit la trei dimineata si-am deschis calculaturul.Cred ca mana mi-a fost ghidata, caci am gasit Manuscrisul in intregime,pe care l-am citit pe nerasuflate…inghiteam cuvintele si pot spune ca am inteles absolut tot.Dimineata odata cu micul dejun I l-am pus in fata.A cazut pe ganduri si a zis ca o sa-l mai citeasca acasa.Stiu ca este o mare deosebire intre \\ a ti se spune ceva \\ si \\ a descoperi tu \\ dar aici este vorba de Dumnezeu,de Adevar pe care fiecare om ar trebui sa-si doreasca…sa-L cunoasca. In ziua cand am recitit Manuscrisul pe blogul tau,simteam nevoia sa ma descatusez si am sunat-o pe nora mea zicandu-i ,, pentru sufletul meu ai putin timp?..vino urgent la mine.”S-a speriat,apoi a zambit vazand despre ce este vorba si mi-a transmis mesajul la comentariu, ca eu nu ma pricepeam.Era mesajul meu catre DOAMNA si nici atunci nici acum nu ma intereseaza daca cineva mi se impotriveste.E liber sa o faca.Dar acum daca ma gandesc bine cred ca este mult mai mult :-este vorba despre implinirea unui vis -pe care o buna prietena de-a mea l-a avut in anul 1999 , vis in care Domnul Isus,i-a spus ce sa-mi transmita mie.Lucru pe care l-a facut,iar pe mine acest vis m-a obsedat pentru ca eram constienta ca v-a veni vremea [si a venit] sa fac ceva,…dar ce anume nu stiam la acea vreme.Atat pentru azi. Sa ai parte de un vis inaltator si tu. Ana.

 5. salut iubita!
  ai ceva probleme cu blogul?
  am dat un mesaj si nu a intrat……

 6. Iubire, ai primit mesajul meu cu relatarea visului.?..Ana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: