„INVOCATIE CATRE MAMA COSMICA….

mothermary

Oh, Mare Mama, Mare Divin feminin, nascatoare a Cosmosului, Iubita a Spiritului, Creatoare a intregii materii si Regina a tuturor lumilor din lumi, si a celor din afara, te chemam la noi in aceasta ora.

Noi suntem copiii tai, asculta chemarea noastra.

Noi suntem fiicele si fiii divinei tale Uniuni, fructul pasiunii tale pentru viata. Tu, care esti alaturi de Spirit, Tatal Nostru, de la inceputul timpului, si ne-ai dus in viitor din uniunea binecuvantata a Spiritului cu Materia, noi suntem copiii tai, fiii si fiicele trupului Tau si ai inimii Tale si noi ne amintim atingerea si mireasma esentei Tale si noi, tanjim dupa Tine.

Vino in inimile noastre si daruieste-ne reamintirea.

Vino in mintile noastre si deschide geniul nostru.

Lumineaza-ne cu prezenta Ta.

Trage inapoi voalul de pe chip, ca sa Te putem vedea si cere usilor sa se deschida, astfel incat frumusetea si extazul sa poata locui in casele si inimile noastre mai complet.

Aceasta este ora celei mai mari nevoi. Te chemam prin foc si apa, prin pamant si vant, prin tot ce poarta numele Tau. Chemam toata descendenta Ta si toate numele Tale.

Vino la noi. Vino in Noi, asa sa fie, Amin!”

Namaste!

 

de  Tom Kenyon, traducerea de Anca Stanese….

Reclame

5 răspunsuri to “„INVOCATIE CATRE MAMA COSMICA….”

  1. O CREATIE MINUNATA, IMAGINI SI MUZICA PT MAMA DIVINA!
    TE IUBESC!

    NAMASTE

  2. din inima pentru inima…

  3. Slava Tie Tata Ceresc ! Slava Tie Mama Divina ! Va iubesc ! Va iubesc ! Va iubesc !

  4. SUPER !..Simti cum te inalti pe ARIPILE MAMEI COSMICE ,dorind IMBRTISAREA EI. Suntem AICI si ACUM ,in sateptarea TA ,ZEITA a inimilor noastre ce vor inflori vazandu-TE . Iubinndu-TE…iubim intregul Univers creat de TINE si iubitul nostru TATA CERESC ! Amin ! Ana.

  5. DUMNEZEU TATAL= HORUS =SOIMUL este adevaratul STAPAN peste intreg UIVERSUL . EL face ca totul sa existe .Este izvorul fortei si puterii.Vede si intelege totul. EL exista mai mult sau mai putin in fiecare dintre noi. EL are doi ochi : unul SOARELE si celalalt LUNA. Ochiul solar urmareste tot ce se intampla pe Pamant intre oameni ,iar ochiul lunar vede in inimile oamenilor. Gandirea lui HORUS se numeste LUMINA cea care se refera la gandire. Impartasirea cu LUMINA este darul cel mai de pret a lui HORUS ,daruit oamenilor. Este unda verde spre IMPARATIA LUI. Acum 2000 de ani D-nul nosru IISUS HRISTOS ne-a adus LUMINA si cum ne-a zis ?..,,EU SUNT LUMINA LUMII !” si ne-a promis ca pana in anul 2000 V-a reveni pe Pamant. A revenit prin INTRUPAREA DUHULUI SFANT, cu un nou nume : DESANKA NICOLAI. In ,,ANTOLOGIE DE POEZIE ” gasim volumul in care si DOAMNA se prezinta la fel si care incepe cu poemul: Iertati-mi indrazneala ,si curajul,si bucuria de-a va aduce pe lume lumina, de-a alunga intunericul din sufletele celor cazuti ,n-am vrut-o eu – asa au vrut-o cerul si Tatal meu de Sus. De ce clericul bisericesc a respins-O ?…din doua motive : -odata pentru ca era FEMEIE -si in al dolea rand pentru ca ,nu S-a incadrat in dogmele bisericesti ,conducandu-se dupa o zicala proprie :…,, nu crede si nu cerceta !” ACUM a sosit timpul sa faca pasi inapoi ,ca toate femeile sa-si ocupe locul bine meritat. Energiile YN si YANG se vor echilibra. FIE DOAMNE VOIA TA !..ACUM si in VECII VECILOR ! AMIN ! Cu iubire, Ana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: