NOU : MEDICINA INFORMATIONALA – BIOREZONANTA

Organismul uman este alcatuit din mai multe corpuri, noi il cunoastem doar pe cel fizic, care a fost studiat pina acum de medicina alopata, dar recent, s-a redescoperit ca avem mai multe campuri, corpuri, dintre care unul e situat in jurul celui fizic si anume : câmpul electromagnetic, care poate transmite şi recepţiona oscilaţii magnetice.

Corpul uman emite diferite oscilaţii sau vibratii sau unde cuantice,iar celulele, ţesuturile şi organele au fiecare, propriile lor vibratii specifice. Toate aceste oscilaţii formează împreună, spectrul general de vibratie al fiecărui individ ( aura, de fapt in metafizica se cunoaste ca aura este cea care influenteaza celule, organele etc).

Tiparele energetice ale corpului pot fi modificate de boală, infecţii, toxine sau radiaţii etc, diversi factori externi ce patrund in corpul fizic, apoi afectand pe cel energetic si viceversa.
Oscilaţiile specifice organismului sănătos, cele armonice, cât şi cele dezarmonice, pot fi înregistrate, prin măsurarea fină a punctelor de pe meridianele energetice.

Această metodă a fost denumită BIOREZONANŢĂ.

BIOREZONANTA , reprezintă metoda de inregistrare a oscilaţiilor specifice organismului sănătos (armonice), dar şi a oscilaţiilor specifice organismului bolnav (patologice) prin măsurarea fină a punctelor de pe meridianele energetice (nadisuri).

Terapia se efectuează cu ajutorul undelor electromagnetice in diapazonul de 10 – 500.000 Hz, specific pacientului insuşi, ce se prelevează la nivelul epidermei lui, se prelucrează şi se returnează organismului.
In procesul terapeutic, pacientul şi aparatul de biorenonanta formează un circuit inchis de reglare adaptativă, ce permite organismului utilizarea propriilor resurse, pentru revenirea la starea de homeostază fiziologică.

Prin aceasta se oferă posibilitatea de a inregistra spectrele de frecvenţă evidenţiate ale oscilaţiilor patologice şi armonice pe diverse suporturi de informaţie, apa, remedii homeopatice, etc. şi de a le utiliza in terapii ulterioare.

Aceste softuri oferă posibilitatea modulării pe scară largă a parametrilor, a regimului şi a strategiilor in terapia de biorezonanţă.

Fizicienii şi medicii au descoperit că oscilaţiile electromagnetice controlează şi reglează toate activităţile vitale din organismul uman.

Intregul spectru al oscilaţiilor electromagnetice ale pacientului, care include combinarea tuturor oscilaţiilor din atomi, molecule, ţesuturi, organe şi sisteme de organe, este compus din doua tipuri de vibraţie:

 1. Oscilaţiile fiziologice (“armonice”) sunt acele vibraţii care sunt rezultate din organele sănătoase.
 2. Oscilaţiile patologice (“nearmonice”) sunt acele vibraţii care sunt rezultate din organele bolnave sau din diferiţi factori patologici; poate să fie vorba despre virus sau bacterie, parazit, influenţa negativă a mediului inconjurător etc. Astfel, organismul uman produce şi oscilaţii electromagnetice, care nu sunt caracteristice corpului sau. Dacă balanţa armonică dintre oscilaţiile fiziologice (armonice) şi cele patologice (nearmonice) este ruptă, apare un blocaj de informaţie sau energetic, care incepe să producă reacţii patologice, ce duc la boli.

In aceste cazuri cand mecanismele de reglare proprii din organism nu sunt capabile să lupte impotriva oscilaţiilor patologice, procesele patologice apar, iar boala se declanşează, se materializeaza in corp.

Terapia de biorezonanţă (BRT) este o terapie de corectare a funcţiilor corpului sub influenţa oscilaţiilor electromagnetice, ce au parametrii strict determinaţi, răspunzand unei frecvenţe anume a spectrului undelor acustice

Ideea principală de aplicare a biorezonanţei in medicină este că prin selecţie corectă a frecvenţei electro-magnetice, influenţa terapeutica (electromagnetică), să fie posibilă prin amplificarea vibratorie normală şi atenuarea oscilaţiilor (vibraţiilor) patologice ale corpului uman.

Astfel, influenţa biorezonanţei poate fi direcţionată atat pentru neutralizarea patologicului, cat şi pentru restaurarea oscilaţiilor fiziologice dereglate, in timpul oscilaţiilor patologice.

 Am facut o scurta descriere a principiilor de functionare a aparatelor de biorezonanta, cu alta ocazie voi scrie despre istoria, despre inovatorii, oamenii de stiinta, care au descoperit aceste principii.

Acum, vreau sa vorbesc despre un aparat de biorezonanta numit CoRe Inergetix 5.0, de care m-am indragostit si pe care lucrez acum.

 CoRe Inergetix este un sistem hardware si software care este utilizat pentru a analiza si echilibra pacientii, holistic, utilizand analiza si echilibrarea energetica, informationala, cat si pentru aplicare de frecvente vindecatoare.

 Cunoastem ca noi suntem alcatuiti din : informatie sau camp informational sau corp mental, energie sau corp emotional, cu frecventele cele mai ridicate, si corp fizic sau materia densa, ca sa intelegem mai bine, cum actioneaza acest CoRe.

CoRe Inergetic actioneaza asupra corpului Informational folosind principiul rezonantei, apoi creeaza o imagine holografica a frecventelor intalnite, care este comparata cu matricele holografice din baza de date si daca se gasesc dezechilibre, va fi realizata o reechilibrare la nivel fizic, mental, emotional,social, metafizic-subtil, spiritual ( holistic ).

Tratamentul se face pe baza de frecvente pina la 50 000 Hz.

 Are o baza de date standard cu peste 25 000 de remedii, dar si o baza de date extinsa acoperind meridiane de acupunctura, esente florale Bach, medicina chineza, alergeni, toxine etc…

 Produsul poate avea si aplicatii in domeniul psihologiei cu ajutorul softului EMDR ( Eye Movement Desensibilization and Reprocesing ) cu care se poate reprograma subconstientul, dupa traume, abuzuri, socuri etc…

 Avantajele Sistemului CoRe Inergetix :

 • poate analiza trata, fiinte umane, animale sau biosisteme;
 • reducerea timpului de analizare;

 • analizarea si echilibrarea se poate realiza simultan;

 • evidentierea cauzelor subtile, emotionale ale bolilor;

 • posibilitatea de a folosi tratament in multiple forme simultan : informational/energetic/fizic;

 • poate depista o boala intr-o faza incipienta de dezvoltare sau poate arata predispozitiile catre afectiuni;

 • arata dezechilibre privind vitamine, minerale, aminoacizi, hormoni, enzime, acizi grasi, antioxidanti;

 • arata sensibilitatea la virusuri, bacterii, paraziti, toxine, metale grele, metale radioactive;

 • scaneaza si echilibreaza diferitele parti componente ale organelor, sistemelor principale;

 • ofera obtinerea unei imagini globale si obiective asupra pacientului usurand diagnosticarea, corpul, sufletul, mintea sunt investigate si tratate; in conformitate cu teoria holografica, daca este reglata o anumita parte a fiintei se vor resimti efectele in toate corpurile;

 • poate oferi solutii acolo unde medicina clasica nu mai poate inainta, cand o boala desi tratata reapare, cand toate rezultatele analizelor sunt impecabile, dar pacientul nu se simte bine;

 • poate fi folosita in preventie, medicina informationala profilactica;

 • ofera completari in domeniul psihologic;

 • realizeaza terapii energetice si informationale complexe, prin frecvente transmise prin electrozi, sunete si culori, echilibrare metabolica, hormonala, detoxifiere, echilibrare psihoemotionala, terapii analgezice, cresterea imunitatii;
 • ofera raspunsuri din domenii conexe, terapie prin culori, autosugestoterapie, cristaloterapie, remedii alchimice, homeopatice, acupunctura etc;

Inchei cu cuvintele „Everything begins as information and crystallizes over time and space, into energy and matter”, ce apartin Dr. Kiran Schmidt, din California, inventatorul lui CoRe Inergetix.

 Sunt bucuroasa sa traiesc aceasta revolutie extraordinara in medicina, de la medicina alopata la cea informationala, ce progres fantastic din 1989…

Acum, 15 ani, aceste descoperiri pareau imposibile, mai mult decat atat,lucrand in spital, numai simpla pomenire de alimentatie naturista unor pacienti incurabili, fara alte sanse de vindecare iti puneau slujba in pericol, prin marginalizare si penalizare. Cei ce tratau prin terapii complementare sau studiau astrologia etc. erau considerati niste „paria”, oameni periculosi pentru societate….

Urmaream cu nesat serialele SF.de la tv., activitatea medicala din laboratoarele de medicina SF si vedeam cum pacientii din viitor erau scanati molecular, cu ajutorul unor aparate ultramoderne si in citeva minute se punea diagnosticul,cu 100 % acuratete!…

Mi-am dorit sa traiesc aceste clipe in aceasta viata si visul meu s-a implinit, ochii mei vad minuni acum, prin intermediul medicinii informationale, cuantice.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de aparatele moderne de biorezonanta, originale si de personal calificat, sa ma contacteze, pe adresa mea de mail : aretiaganea@yahoo.com sau la numarul de telefon : oo9720586491374.

 

Sunt onorata sa traiesc vremuri memorabile, schimbari si transformari radicale de constiinta!

 

 NAMASTE!

Imagine806

 

Reclame

2 răspunsuri to “NOU : MEDICINA INFORMATIONALA – BIOREZONANTA”

 1. Doresc si eu o indrumare catre un cabinet de biorezonanta in Bucuresti.Multumesc anticipat-pace si lumina in suflet.

 2. DRAGĂ ARETYA, ÎN NOD SIGUR ÎN PRIVINŢA MEDICINII GÂNDIM LA FEL. ÎN 2007 AM FĂCUT O ANALIZĂ „COMPUTERIZATĂ” OXCI-SCIO ŞI AM PRIMIT O FIŞĂ TESTARE BIOREZONANŢĂ CU F. MULTE DETERMINĂRI – INFORMAŢII. AM REGĂSIT FIŞA RECENT ŞI MĂ ISPITEŞTE SĂ FAC O NOUĂ TESTARE, SĂ COMPAR REZULTATELE ŞI SĂ MĂ BUCUR DE REZULTATELE NOI CE ÎN MOD SIGUR SUNT MAI BUNE CA CELE VECHI. DAR LOCAŢIA DE ATUNCI A DISPĂRUT ŞI ÎN JURUL LANCRĂMULUI, LA SEBEŞ SAU ALBA ULIA NU AM GĂSIT DEOCAMDATĂ CEVA SIMILAR. ÎMI POŢI DA CEVA INFORMAŢII DESPRE LOCAŢIA TA, SAU CINEVA DIN ALBA SAU DIN JUR, CEVA DESPRE DURATĂ ŞI PREŢ… ? MULŢUMESC ŞI O ZI BUNĂ MAI DEPARTE PS. mă gândesc să-ţi trimit textul şi pe mail, nu ştiu când îl vei mai găsi aici în blog …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: