QVO VADIS DOMINE?…

 

QUO VADIS DOMINE?…

 archangelmichael1

“Daca nu ti-am adus nici o fericire, iti las prin despartire o ofranda a eliberarii”  R. Tagore

 

In ultimii ani ma tot intreb “Qvo Vadis, Domine?”… Mai ales din luna iunie 2013 cand Nodul Nord a ajuns in drumul sau la 15 grade in semnul ocult al Scorpionului, aceasta intrebare a devenit un fel de fixatie obsesiva…

“Incotro Doamne (Sinele meu Divin)?… Ce trebuie sa mai fac ca sa-mi indeplinesc menirea?”

Cei ce nu cunosc astrologie o sa se intrebe probabil ce inseamna acest grad 15, din semnul Scorpionului, si pentru ei voi scrie urmatoarele informatii.

Calea parcursa de Nodul Nord (Capul Dragonului sau obiectivul nostru de atins in viata sau potentialul evolutiv maxim) de la 15 grade Scorpion la 15 grade Balanta (NN are mers retrograd) se numeste Via Combusta sau Drumul de foc, deoarece planetele aici sunt mai sensibile, vulnerabile, se simt amenintate, ingradite de directive cosmice misterioase si fara drept de apel, si in care tensiunea (durerea fizica, morala) are un mare rol de purificare.

De fapt nu prea se stie ce se intampla pe acest drum karmic de foc, destinul poate fi implacabil, dur, chiar dramatic, aici.

De data aceasta pe acest traseu misterios, pe care am ales sa il numesc intuitiv  “Via Dolorosa”, trece anevoios, dar gratios Nodul Nord (NN), activand justitia divina.

Pana in luna ianuarie 2015 misiunile de viata (NN) se cer a fi constientizate clar, pentru a le putea indeplini conform contractului de suflet, iar in cazul in care sensul vietii a fost deviat de pe orbita fireasca, se va impune o restartare, corectare, reasezare pe traiectoria sa initiala, pentru a se respecta intelegerea sufletelor, atunci cand s-au incarnat pe pamant.

Eclipsa de luna din 08 octombrie 2014 are loc (tot) in Via Combusta, astfel energiile cosmice care se revarsa foarte generos peste noi, ne vor ajuta sa descoperim mai usor, ceea ce ne este de real de folos in dezvoltarea spirituala si care aparent e ascuns privirilor noastre.

Vom avea viziuni si vom face multe descoperiri in mai multe domenii de viata, insa cel mai vizat acum este domeniul relational.

Axa Dragonului pe Balanta/Berbec se afla momentan la gradele 19 si 23 minute in Via Combusta (Dolorosa), oferindu-ne teste majore legate de relatii, pentru a nu ne mai agata inconstient de trecut si pentru a nu mai stagna in relatii nepotrivite, nocive, prizonieri in tipare afective, circulare, inadecvate ascensiunii spirituale.

NN in energia Balantei ne vorbeste despre noi inceputuri, evenimente noi, invioratoare, si purtatoare de evolutie in cadrul relatiilor umane, ca o consecinta a maturizarii afective si a detinerii sub control a energiei sexuale, aspect determinat de Lordul Saturn, care vegheaza atent in semnul magic al Scorpionului (pana in luna decembrie 2014).

Balanta este un semn cardinal si de aer, aceasta energie venusiana ne mobilizeaza sa luam decizii importante legate de suflet, sa ne cantarim viata si sa decidem in final, incotro sa mergem, mai departe in cotidian sau mai aproape, mai adanc in noi?…

Sunt in armonie cu partenerul de viata sau nu ? Ma  implineste el?…

Raspunsul pentru fiecare entitate se afla in inima sa, iar dpdv. astrologic acest raspuns il gasim acolo unde se afla semnul Balantei in tema natala.

Cuvintele cheie ale Balantei vor fi invocate foarte des in aceasta perioada : justitie, dreptate, egalitate, colaborare, uniune, diplomatie, arta, iubire, creatie, alegere, feminitate.

Este indicat sa fim atenti la indecizie, dependenta de apreciere si vanitate.

Axa NN in Balanta si NS in Berbec ne impulsioneaza sa ne rezolvam problemele relationale, sa ne purificam karma afectiva din vieti anterioare, in care am fost agresivi si am ranit (grav) partenerii de viata si/sau de afaceri. Fiecare dintre noi avem astfel de vieti, experimentand viata si pe un pol si pe altul (pozitiv si negativ).

De la aceasta Eclipsa de Luna Plina, pana la urmatoarea ni se permite sa accesam partial Akasha personala, pentru a vizualiza acele vieti in care am fost traumatizati (profund) afectiv si pentru a ne putea vindeca acum definitiv de ele. Sunt vizate in prim plan, vietile anterioare din urmatoarele zone geografice : Africa, Arabia, Israel, Egipt, Palestina, Japonia, Franta.

NN in Balanta in Via Combusta sau Via Dolorosa impune si el constientizarea si vindecarea urgenta a traumelor din acele vieti anterioare agresive, in care am sfarsit intr-un mod violent (torturati, executati in numele unei cauze).

Vom intalni si acele persoane care ne-au fost calai si/sau care ne-au tradat in vietile anterioare, acum in ipostaze (incidente) neplacute cotidiene, mai mult sau mai putin agresive, depinde de nivelul nostru de evolutie la care am ajuns in prezent.

Este posibil ca aceste reintalniri sa fie de scurta durata, dar de o intensitate emotionala ridicata, care ne va atinge sufletul intr-un anumit fel special, si spontan (ilogic) vom simti o dorinta vie de a cere iertare sau de a ierta (in gand sau cu voce tare, dupa caz).

Chiar daca nu constientizam in totalitate ceea ce se petrece cu noi, in relatiile proaspat facute, la nivel energetic se va produce reglajul karmic necesar (cu ajutorul fortelor divine), pentru echilibrare, purificare si evolutie personala. Vom face o evaluare a relatiilor armonioase si nocive si le vom tria, eliminandu-le pe care ne-au produs deceptii si abandon, si pastrandu-le pe cele de suflet, bazate pe aceleasi idealuri.

Se recomanda sa renuntam la barfe si lamentari, sa fim mai iubitori, altruisti, fara prejudecati si mai ales centrati in inima.

Sa ne amintim ca in cuplu nici un partener nu este nici alb, nici negru, ambii au de invatat, de experimentat ceva, relatiile umane sunt foarte complexe, uneori o relatie aparent negativa, plina de provocari poate contine cel mai inalt potential de transformare si de evolutia spirituala.

Cheia pentru integrare emotionala este iubirea, acceptarea si exprimarea deschisa a emotiilor. Dorintele negative pe care nu le acceptam, le suprimam in noi se pot transforma in pofte distructive, apoi se somatizeaza in diverse afectiuni. Medical pot apare : cefalee persistenta, inflamatii dentare, ale urechilor, sinuzite, genito-urinare si traumatisme craniene.

Pana la Luna Noua din Berbec din aprilie 2015 suntem sustinuti energetic pentru a ne ierta si a ierta, pentru vindecare karmica, dar acest ajutor divin se va diminua sau va dispare, de la aceasta data fiind posibile consecinte negative, numai pentru cei ce refuza sa isi accepte trecutul si vindecarea, ce vine in dar acum, pe aripile iubirii sacre.

 

 – OVO VADIS, DOMINE?!..

– IN INIMA TA SACRA ….

Reclame

~ de aretya pe octombrie 11, 2014.

Un răspuns to “QVO VADIS DOMINE?…”

  1. Foarte interesant articol. IL am pe Marte in Balanta la 29gr.dar nu stiu in ce Casa se afla… Din pacate nu imi cunosc ora de nastere cu exactitate si nu imi pot aprecia ASC. Multumiri si aprecieri pentru munca depusa! Cu tot respectul,Antonia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: