„BUN VENIT ACASA, IN LUMINA!”…

” In aceasta perioada de mari transformari ale Pamantului aceste cuvinte va sunt oferite cu multa iubire si multa dorinta de a da ajutor, din infinitele taramuri de Lumina, din Telos si dincolo de el…

Ajutorul nostru este destinat sa va extinda in continuare, inima si mintea, catre un alt nivel al starii Christice si al desavarsirii interioare.

Daca alegeti sa evoluati odata cu destinul Pamantului si sa va ridicati nivelul constiintei, pentru a putea trai intr-o lume de Iubire si Lumina pura, este mai imperativ ca niciodata, sa va treziti la perceptia adevaratei voastre Divinitati si sa faceti din aceasta, o prioritate si cel mai important Scop al vietii voastre. Trebuie sa intelegeti pe deplin, ce inseamna sa devii o fiinta inaltata, ca si starea de constiinta si responsabilitatile care o insotesc. Jucati de prea mult timp jocul separarii si al Karmei. Prea multi dintre voi sunt inca stapiniti de nenumarate iluzii, in ceea ce priveste nivelul de constiinta, la care trebuie sa ajungeti, ca sa puteti deveni pe deplin intruparea Divinitatii voastre si sa va impliniti dorintele Inimii, pentru aceasta sublima Alchimie a sufletului, pe care o aduce Inaltarea.

Trebuie sa pregatiti Gradina Inimii voastre pentru a deveni cetateni galactici, constienti si responsabili, care se vor alatura ca egali, fratilor si surorilor nostri din Stele. Trebuie sa scoateti din aceasta gradina tot ceea ce nu este Iubire Divina perfecta, trezindu-va complet – cu fermitate si consecventa- constiinta adevaratei voastre naturi, de fiinte Divine. Va trebui sa restabiliti intr-o deplina ” Unitate si Abandonare” , legatura cu Sursa, Creatorul tuturor, Inima de Iubire si Lumina pura. Aceasta va va elibera, preaiubitilor. Toti aceia dintre noi care au atins deja acest nivel de Iubire, cu multa compasiune si smerenie, incercam sa va aratam cum puteti ajunge si voi la el.

In fond, desi problemele si dificultatile voastre se manifesta in multe moduri, ele izvorasc din aceleasi cauze fundamentale. Divinitatea din fiecare dintre voi, care nu este complet trezita, reprezinta o celula de Iubire pura din Inima Creatorului. Nu ati fost separati niciodata.

Sa stiti iubitilor, ca, in timp ce veti citi aceste cuvinte noi suntem cu voi pentru a va ajuta. Inimile noastre tanjesc, la fel de mult ca ale voastre, sa fim din nou impreuna, in maretia Fratiei Luminii. Va indemnam acum sa parcurgeti intregul drum spre Acasa, la Inima Iubirii, prin deplina abandonare, in fata caii voastre unice si a Vointei Tatalui/Mamei Sfinte, a Tot Ceea Ce Exista.

Permiteti-mi sa inchei aceasta introducere, printr-un citat direct din Inima Creatorului :

* ” Pe masura ce deveniti din nou fiinte Christice, tot ceea ce veti simti va fi cea mai calda iubire. Va cer sa priviti in Inima si sa simtiti cat de mult Va iubesc, pe fiecare in parte – si Omenirea, in general. Fiecare om este atat de valoros, atat de minunat, atat de uimitor si de unic! Inima Mea cauta doar sa Va arate acest lucru si sa Va ofere Iubirea, care este mostenirea voastra de drept. Abandonati-va in fata Iubirii, copii ai Inimii Mele! Ea este constiinta Christica. In fond, ce este Christul? Este Iubirea Mea Vie! Si ce sunteti voi? Vehiculul Iubirii!

Adevarul Iubirii care Sunt este o retea de Viata atat de puternica si atat de completa, atat de perfecta in natura ei holografica, incat Totul este indragostit de Tot ce exista. Asa ca, Va voi duce inapoi , la poarta Eternului ” Acum”. Veti fi Acasa, doar atunci, cand mintea va va fi complet deschisa, iar in Inima veti vedea doar Lumina. Gandurile si Iubirea voastra sunt cele doua ingrediente ale Schimbarii, purtate pe aripile energiei Vointei voastre.

Lasati ca Vointa Mea sa se manifeste complet in Voi si venirea voastra Acasa va fi realizata, intr-un mod bland si plin de Bucurie si Pace.

ATITUDINEA DE RECUNOSTINTA va alimenta motorul care va va duce Acolo, cu atat de multa Gratie Divina! Fiti Binecuvantati Copiii Mei dragi. Acum, Va chem inapoi Acasa, in Inima Mea, unde nu veti mai cunoaste niciodata suferinta si nici un fel de lipsuri si veti fi binecuvantati peste masura. Voi aseza la picioarele voastre toate Comorile Cerurilor!

Asta Voiesc Eu pentru Voi! Acestea sunt Darurile pe care de abia astept sa Vi le ofer „. *

Introducere si cuvant de bun venit , din partea lui Adama, Inalt Preot din Telos, TELOS

TELOS    trilogie    editura   FOR YOU

NAMASTE !


Reclame

Un răspuns to “„BUN VENIT ACASA, IN LUMINA!”…”

  1. Am citit cele trei volume:,,Telos”deci am aspirat cu placere mesajul.Multumiri.Ana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: