INCA MAI EXISTA KARMA!…

ArchangelMetatron

Cei ce studiaza metafizica stiu ca traim vremuri marete, de gratie divina, prin care karma este anulata, pe masura ce ne inaltam spre originalele dimensiuni, de frecventa inalta.

Am facut alegerea de a ne inalta spiritual, incepem sa ne reamintim Cine Suntem. Asa incepe calatoria noastra de ardere a karmei individuale, prin efort personal in ridicarea propriei frecvente a corpului fizic, prin comunicarea directa cu energiile superioare din taramul Iubirii neconditionate, Pacii si Bucuriei si prin transcenderea densitatii celei de a treia dimensiuni.

Am ajuns astfel sub influenta Legii Karmei, legea Cauzei si a Efectului, Lege fundamentala ce face parte din principiile-legi hermetice ale Adevarului Divin, care spune :

„orice cauza are efectul sau, orice efect are cauza sa, Totul se intimpla conform Legii, Hazardul este un nume dat unei Legi necunoscute, sunt numeroase planuri ale Cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii!”

Cum putem iesi de sub actiunea Legii Karmei?

Aceasta lege exista dincolo de dualismul bine-rau, este o lege cosmica, ce nu este bazata pe recompense si pedepse, asa cum se presupune gresit, este bazata pe concentrarea fiecarui gand, emis si receptat, individual si colectiv.

Aceasta lege cosmica mentioneaza ca la ceea ce opui rezistenta, vei atrage spre tine, pentru a experimenta noi moduri de viata. Imediat ce o persoana sau un grup incepe sa judece polaritatile pe care se bazeaza o experienta pe acest pamant, atunci persoana sau grupul respectiv trebuie sa experimenteze ambele aspecte ale polaritatii judecate. Asa cum am mai scris nu exista pedepse, exista alegeri, in acest caz, alegerea de a judeca pe altul sau nu…

Apoi singura cale de a transmuta karma este sa raspundem la tipul de experienta ( judecare) care a creat karma, intr- un mod diferit, deasupra fricii si bineinteles a judecatii.

Daca nu, pe harta natala vom descoperi una sau mai multe planete individuale retrograde!

Aici pe Geea am experimentat cea mai joasa frecventa a fricii, deci avem o dimensiune planetara karmica, si avem de facut multe alegeri, experiente de trait…

Se spune ca singura cale prin care societatea umana va fi transformata, se realizeaza prin raspunsuri-alegeri in moduri diferite, la acele experiente repetitive pe care le-am creat, de sute de ani si pe care le repetam mereu, mereu, pina la un punct, si acel punct se pare ca s-a pus, de Sus…

Exista printre noi fiinte de Lumina care s-au incarnat pentru a ajuta omenirea in ascensiunea sa, care nu au karma. Dar la incarnarea lor prezenta s-a creat karma pentru ei, deoarece planeta noastra Geea este un plan karmic, ce apartine densitatii dimensiunii 3, astfel, la momentul incarnarii aici, in dimensiunea fricilor, automat se creeaza karma personala, in dualismul bine-rau al Constiintei Colective.

Influenta Constiintei Colective este foarte puternica, unii aleg sa isi creeze special un tip de karma, cu scopul de a o transmuta ca experiment si de elibera frica.

Scopul misiunii acestor fiinte de Lumina este de a raspunde la experiente karmice, in moduri care nu au fost posibile pentru masele umanitatii, iar atunci cand karma este transmutata la nivel personal, in Constiinta colectiva va exista mereu miscare, in mentalitate, revolutii sociale si tiparele karmice vor fi sparte, rand pe rand……

Cu cat transmutarea karmei este accelerata cu atit evolutia lumii se accelereaza ( si invers), asa se explica turbulentele din lume care continua pina cand karma colectiva va fi transmutata.

Dar am vorbit despre aceste dragi fiinte de Lumina, despre misiunea lor, acum trebuie sa vorbim despre noi, despre ceea ce facem noi, pentru a ne anula karma.

Cand vorbesc de anularea karmei ma refer la karma individuala creata in vietile anterioare, in cea actuala si la cea ereditara de la parinti, aceasta karma poate fi transmutata asa cum am mai scris, prin inaltarea propriei frecvente corporale, iesirea din vibratia fricii.

Numai prin efort personal sustinut ani si ani, putem sa ne recastigam propria mantuire sau starea de gratie, doar prin trairea experientelor care au creat initial karma, fara judecarea evolutiei, raspunzand numai prin Iubire!

Deci nu s-a dat nici un decret divin prin care sa fim iertati, gratiati, cand inca suntem nepregatiti si acoperiti de frici. Karma va fi 0, atunci cand vom constientiza dupa o munca intensa cu Noi insine, ca nu mai exista frici in noi, ele fiind inlocuite de Iubire. ( iubirea este absenta fricii !)

Cum putem sa stim ca am ajuns la karma = 0 ?..

Imi amintesc de filmul s.f. Sfera, un film deosebit cu Sharon Stone si Dustin Hofman, in care, cei care intrau in o sfera gigantica, de pe o nava extraterestra, materializau instantaneu tot ce se gasea in subconstientul lor, totul, si din nefericire pentru echipaj, predominau fricile, fobiile, traumele nevindecate, ura. Ceea ce ramine nevindecat in noi, ascuns prin strafundurile subconstientului irumpe cu forta la suprafata, atunci cind ne asteptam mai putin.

Cand nu mai ramine nici o trauma de asimilat, de vindecat, ascunsa in subconstientul-sfera, pentru a se materializa in frica de ceva, atunci avem karma =0.

Sa ne gandim putin, oare ce putem materializa noi, acum, din noi?…ce s-ar intimpla acum?..

A judeca este lucrul cel mai greu de anulat pentru noi, a judeca si a condamna alt om, alti oameni, creeaza multe situatii asemanatoare lor, neplacute, nedorite.

Multe suflete au ramas se pare impotmolite sau intimpina dificultati in trezire, in iertare, in ridicarea frecventei lor corporale, acest lucru creeaza intirzieri, spaime, dezamagiri, neincredere, disconfort, in conectarea cu Sinele nostru.

Unii au ales sa paraseasca acest plan fizic, altii merg mai departe in evolutia lor.

Toti suntem uniti intr-o minunata retea de ganduri, de energie, facem parte din Constiinta Colectiva si fiecare dintre noi este influentat de problemele celorlalti, chiar daca ne aflam la niveluri diferite de evolutie spirituala si vibrationala.

La nivel de Spirit, totul se intimpla intr-o perfecta Ordine Divina. Unii sunt pregatiti, liberi de frici, altii experimenteaza mari provocari in ascensiunea inceputa, traim vremuri dramatice de incheiere de karma.

Daca asteptam sa se intimple ceva, mai bun, ca ceva, cineva, cumva sa ne salveze din exterior, fara sa ne conectam cu Sinele nostru, ramanem cu asteptarea , cu karma si cu o evolutie ce stagneaza.

Adevarul il gasim in interiorul nostru, in Inima noastra, in schimbarile ce transforma lumea, in constientizarea ca, o revolutie globala poate reevalua si elimina vechile cai, pline de tipare karmice.

Singuri doar, putem sa facem alegerea de a invinge frica, de a ne revendica propria putere, forta interioara, ce nu o vom gasi in cercurile noastre spirituale, in ziare, la tv., doar in Noi, se gasesc cheile divine pentru transmutarea karmei personale si ascensiunea Constiintei Colective.

In articolul meu precedent scriam ca sunt putini oameni care au reusit sa isi anuleze karma, sa constientizeze Cine sunt, astfel masa critica de ascensiune a Constiintei Colective nu s-a atins….dar avem in noi, tot ce ne trebuie pentru a continua!

In plus avem si portaluri energetice create special pt. noi, care ne amplifica vibratia si grabesc evolutia noastra spirituala, de care trebuie sa beneficiem cat mai multi!

Putem incerca sa meditam in Pace si Iubire, pentru o planeta sanatoasa, pentru o omenire vindecata de frici si iluminata de Iubire, la maretia spiritelor noastre.

Viata noastra este o calatorie intre dimensiuni, in care in fiecare zi invatam sa redevenim Oameni.

Si inchei cu un citat al unui om de stiinta : „ Stiinta ne-a facut zei, inainte de a ajunge Oameni!”

MULTUMESC LUI METATRON !

NAMASTE!

Reclame

3 răspunsuri to “INCA MAI EXISTA KARMA!…”

 1. toti suntem oameni dar e greu sa fi OM.

 2. Se vede cum am fost ghidata azi spre acest site, trateaza ideea pe care eu azi incercam s-o talmacesc in mintea mea… ce poate sa insemna asta? Mai ales ca am si o stare de emotivitate pe care nu prea reusesc s-o controlez, ce sa fie, ce sa fie? daca cineva imi poate raspunde pe adresa mea de e-mail, cu placere voi cciti sfaturile cuiva mai cimpetent decat mine.
  adresa mea este : simonajohansson@yahoo.it
  Va multumesc!
  Pace si iubire voua

  • buna Simoma,
   in perioada actuala traim energii puternice mixate astral, unul din efectele acestor energii puternice este si cresterea emotivitatii in fiecare dintre noi; insa aceasta emotivitate crescuta se poate gestiona bine daca ne impamantam bine, ne fixam bine radacinile in pamantul sacru.. sunt multe metode de impamantare, una ar fi reflexoterapia…parerea mea este sa nu te lasi dominata de emotii, extrage din ele doar partea creatoare benefica pt arta, in rest, gestioneaza-le prin activarea vointei tale de fier; foloseste-ti ambele emisfere cerebrale, intuitia si ratiunea in egala masura, avem nevoie de amandoua!… totul este sa vrei cu adevarat, caci poti sigur! NAMASTE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: