MESAJ DE LA MARIA MAGDALENA – REINTOARCEREA ZEITEI MAMA – 05-06-2012

 

 

„ Sunt fericita ca mi s-a oferit aceasta oportunitate, de a mi se transmite mesajul meu de iubire, pentru aceste zile in care se produce reintoarcerea lui Venus si invierea Zeitei feminine pe aceasta planeta. Eu sunt Maria Magdalena, de asemenea cunoscuta ca maestra inaltata Lady Nada. Astazi va vorbesc, ca fiind fiica lui Venus.

Eu si preaiubitul meu Jeshua, sufletul meu geaman am venit pe aceasta planeta in vremuri de mare intuneric, pentru a-l ajuta pe fratele nostru iubit Sanat Kumara si pentru a ghida pe sora noastra mai tanara Lady Gaia, la nasterea sa intr-o stea stralucitoare a Unitatii.

A fost o lunga calatorie si multe dintre inimile voastre iubitoare au venit impreuna cu noi, ca seminte stelare venusiene pentru a ancora codurile paradisiace ale iubirii neconditionate pe aceasta planeta, precum si multe alte seminte stelare din alte sisteme stelare ascensionate, ca de exemplu : Pleiadele, Arcturus si Sirius, care sunt toate, in a 5 a dimensiune.

Noi am fost de acord cu mult timp in urma, sa  repunem pe orbita normala aceasta planeta, care a scazut in vibratie si care si-a pierdut destinatia sa reala, in perioada Atlantidei.

Fiecare fiinta de pe aceasta planeta poarta semintele paradisului sau a iubirii neconditionate in inima sa. Si prin acest mult asteptat tranzit venusian, aceste seminte vor inflori acum, precum un trandafir frumos. Este intoarcerea si invierea Zeitei in inimile voastre.

Acest tranzit venusian este de asemenea un declansator, care va aminteste de fiinta androgina care sunteti si care va arunca acum, intr-o mareata  schimbare, nu numai in relatia voastra cu voi insiva, dar si in relatiile voastre cu ceilalti. Veti transcende limitele legate de gen/sex, limitele separatiei de sinele voastre divine si va veti reaminti natura voastra androgina. Prin aceste schimbari veti incepe sa va reamintiti nu numai cine sunteti voi, dar si de ce ati venit aici si veti actiona  din prisma sinelui vostru inalt, monadic.

Veti fi propulsati si initiati in scopul vostru divin si in misiunea voastra planetara. Si sa aveti incredere preaiubitilor, daca voi trebuie sa fiti aici, pe aceasta planeta conform contractului cu sufletul vostru, nu va exista nici o modalitate prin care sa ratati indiciile oferite de sufletele voastre, legate de cum, cand si ce trebuie sa faceti. Se va intampla pur si simplu, fara sa fie nevoie sa va ganditi la acest lucru. Nu o sa va mai ganditi, daca trebuie sa va schimbati serviciul, daca trebuie sa va parasiti relatia, sa va schimbati destinatia inimilor voastre.

Va veti gasi, pur si simplu acolo unde trebuie, inca dinainte ca voi sa decideti daca sa faceti schimbarea necesara, deoarece Universul va face ca aceste lucruri sa se intample, prin conectarea voastra cu matricea divina, de care apartine contractul real al sufletului vostru. Si totul se va intampla cu usurinta si gratie, tot ceea ce se intampla in viata voastra, indiferent daca schimbarile va par fortate, ele sunt conform acordului divin si in armonie, cu dorintele inimilor voastre sacre si cu misiunea voastra pe pamant.

Fiind pe deplin prezenti si disponibili prezentului, acum si aici, schimbarile se vor petrece intr-un timp foarte scurt si va va fi greu sa rezistati, daca aveti indoieli, asemenea unui real domino, sinele vostru va va impinge, va va impulsiona, propulsa, in noua voastra viata, misiune.

Ati parcurs un drum foarte lung. Multi dintre voi va simtiti uzati si obositi, datorita schimbarilor care au loc in corpurile voastre, dar si in corpurile planetare, care impreuna sunt Unul.

In aceasta ultima faza a calendarului mayas, sunteti literalmente transmutati din miile de ani de energie distorsionata, intr-un interval foarte scurt de timp coeficientul de lumina va creste exponential, luna de luna, acum cand timpul este non liniar si acesta catalizeaza schimbarile uriase din toate nivelele fiintelor voastre. In curand nu va veti mai vedea pe voi insiva ca fiinte umane, ci ca fiinte eterne, multidimensionale, dincolo de orice limitare….ceva la care unii dintre voi viseaza, de acum. Cu toate acestea exista inca unii care traiesc in negare si care rezista cu toata fiinta lor acestor schimbari marete ce vin. Nu va faceti griji pentru ei, deoarece fiecare are timpul sau pentru trezire si prin acest coeficient marit de lumina, acei care sunt destinati sa fie aici, se vor trezi, atunci cand pragul de energie necesar pentru trezirea in masa si pentru ascensiune va fi atins. Deci nimeni nu va fi lasat in urma, nimeni nu va pierde nimic, deoarece totul se va intampla conform planului divin.

Va rugam  sa aveti rabdare cu cei care inca opun rezistenta, nu ii presati deoarece acest lucru va creste frica lor si de asemenea, rezistenta la schimbare. Incurajati-i prin exemplul vostru de a trai in inima, de a fi in schimbare si de a curge lin prin toate evenimentele actuale. Lasati linistea sa vorbeasca in inima voastra, pentru aceia care rezista sa asculte…

Urmatoarele saptamani pina la solstitiul de vara va vor prezenta destule oportunitati pentru a face schimbarile necesare si pentru a elibera tot ceea ce nu face parte din voi, tot ceea ce nu este aliniat cu fiinta voastra. Deci puteti utiliza aceste saptamani pentru a onora ceea ce trebuie sa fie eliberat cu usurinta si cu gratie…nu spun ca aceasta este ultima oportunitate, exista mereu mai multe oportunitati, insa in aceasta perioada vi se ofera in ape line, energii de echilibrare calme, pentru ca sa puteti vedea limpede unde trebuie sa faceti schimbari.

Cand marele portal al solstitiului de vara se va deschide tot ceea ce nu a fost eliberat va fi aruncat departe, pur si simplu…la fel ca un tsunami care ia totul cu el, tot ceea ce nu mai face parte din viata voastra…

Este deci alegerea voastra preaiubitilor, daca doriti calea usoara, catifelata sau daca preferati un tsunami dur si rapid, ce va va rasturna vietile, pentru ca asa va face…dar asa cum am mai mentionat, se va elimina doar ceea ce la nivelulul sufletului vostru, s-a decis sa se renunte.

Va rugam deci sa profitati de aceasta oportunitate, preaiubitilor si lasati ca valurile schimbarilor ce vin pe tarmurile voastre sa elimine tot ceea ce nu este in aliniere, cu ce voi veti deveni si care nu va mai apartine.

Sunteti cu adevarat curajosi, toti sunteti mari exploratori ai necunoscutului si fiecare dintre voi aveti puterea si curajul necesar pentru a trece prin aceste ape tulburi ale tranzitiei pentru a descoperi apele calme ale noului rai din inimile voastre. Indiferent de ceea ce se intampla in viata voastra, dragilor, orice actiune se confrunta in iubire, fara judecata, cu credinta, fara frica, pentru voi sau cei dragi voua. Nu exista greseli care sa se faca… Totul, fiecare eveniment se intampla conform planului divin si este orchestrat de sufletul vostru si de familia voastra monadica, de lumina.

Doar iubiti din toata inima voastra fiecare moment din aceasta minunata calatorie in Unitate, in sinele vostru cristic. Ati ajuns deja preaiubitilor, desi unii dintre voi se pot simti departe de starea de pace, de care va este atat de dor…. Armonie,  iubire neconditionata, unitate, toate sunteti voi cu adevarat..

Intr-adevar voi sunteti deja acolo. Ati trecut de mult timp de acel punct fara de intoarcere.

Permiteti-va sa fiti acolo, acum…in vibratia voastra….permiteti-va sa fiti hraniti de catre sinele vostru cristic, cel permanent trezit, cel care este alaturi de voi si care asteapta sa fuzionati cu el.

In aceasta zi am sa va cer preaiubitilor, pentru o conectare constienta cu Zeita, divinul feminin, sa binecuvantati intoarcerea ei si sa ii oferiti inapoi tronul sau, increderea voastra, respectul vostru, astfel ea va reinvia si energia yin-yang se va echilibra. Divinul masculin va da un pas inapoi pentru a-i face loc linga el, Divinei Zeite, ii va inapoia sceptrul sau, apoi se vor imbratisa intr-o sacra uniune, intr-un mariaj alchimic, fuzionand in Unul.

 Kundalini vostru se va trezi deplin si va activa codul, ce va deschide chakra voastra Sahasrara si care se va unifica cu monada voastra cristica, oferindu-va posibilitatea intoarcerii Acasa, locul de unde proveniti, plin de iubire neconditionata si de unitate.

Eu sunt Maria Magdalena si va multumesc cu toata inima mea, pentru ca ascultati mesajul meu si pentru ca va asumati oportunitatea de a iubi cu toata fiinta voastra, tot ceea ce sunteti si tot ceea ce se intampla in realitatea voastra, acceptand ca totul este divin.

Toti sunteti bijuteriile diamantului din inima lui Dumnezeu, fiti binecuvantate, preiubite inimi!”

 

 

Transmis prin Grace Elohim, in 05 iunie 2012, sursa http://www.heart-of-lemuria.com/page5.php,

Tradus de Aretya

Reclame

~ de aretya pe iunie 16, 2012.

Un răspuns to “MESAJ DE LA MARIA MAGDALENA – REINTOARCEREA ZEITEI MAMA – 05-06-2012”

  1. Mutumim MAMA DIVINA pentru MESAJ si personal sunt fericita de INTOARCEREA si INVIEREA ZEITEI in inimile noastre, asa cum n-ATI promis atunci cand a-TI fost printre noi in trup si asa cum ni s-a revelat. Personal ma bucur ca totul va fi simplu si nu am nici o indoiala.Sunt pregatita si disponibila ACUM si AICI ! Abia astept sa ajung ACASA ! Multumiri pentru Grace Elohim,si tie Aretya pentru traducere. Va iubesc ! Ana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: