BIOFOTONICA – LASERI BIOLOGICI UMANI…

 

BIOFOTONICA – LASERI BIOLOGICI UMANI

SUNTEM LUMINA – Miliarde de laseri inlantuiti prin Iubire…

 

Lumina prin calitatea sa dubla, energetica si informationala joaca un rol esential in organizarea si structurarea materiei vii. Acest rol esential este explicat prin emisia stimulata si amplificata de radiatie luminoasa, adica o emisie de tip „laser biologic”.

Biofotonica este stiinta aplicarii luminii in slujba vietii, o definitie metaforica.

Tehnic, ea este stiinta corespondentelor analogice dintre biologic-tehnologic si a aplicatiilor lor biomedicale, e stiinta intemeiata pe „laseri biologici”.

Laserii biologici naturali ii gasim in realitatea noastra fizica, in cadrul exploziilor stelare, dar si la nivelul structurilor biologice. Deci laserii nu se genereaza doar prin intermediul tehnologiei artificiale…

Doua sisteme structural- functionale sunt responsabile pentru activarea optica a structurilor biologice, respectiv pentru generarea emisiei de bioluminiscenta:

 • sistemul molecular de tip semiconductor : fosfatul, apa legata, O2 molecular, ce realizeaza bioluminiscenta, emisia stimulata si amplificata a luminii naturale ce patrunde in structurile vii;
 • structurile organice cu proprietati de cristal lichid ( fosfolipide, proteine) ce transmit din aproape in aproape, prin polarizare, reflexie selectiva ( dispersia magnetica rotatorie), proprietatile emisiei de tip laser : coerenta, directionalitate, intensitate;

Astfel, moleculele, membranele celulare si nucleele celulare, celulele si organele, organismul in totalitatea sa, functioneaza ca sisteme de tip „laser biologic”, inlantuite embriologic. Aceste 6 sisteme de laseri biologici prezinta analogii structurale cu laserii tehnici, au : rezonator optic, substanta activa, sursa de pompaj fotonic, sistem de amortizare si racire, camp electromagnetic.

Fizica cuantica ofera argumente solide teoriei laserilor biologici, prin dubla natura a luminii ( energetica-informationala, corpusculara-ondulatorie) prin mecanismul de rezonanta cuantica ce permite explicarea comunicarii celulare la distanta.

Fizica electromagnetica explica prezenta la nivelul organismului biologic a intregului spectru de radiatii electromagnetice ( unde radio-tv, microunde, radiatii infrarosii, radiatii vizibile, radiatii ultraviolete, gamma, X).

Domeniul radiatiei vizibile fiind prioritar, permite realizarea unei paralele intre teoria coerentei ( F. Popp) si teoria laserilor biologici, explicand 2 tipuri de fenomene luminoase evidentiate experimental :

 1. o luminiscenta scazuta;
 2. o stocare de biofotoni, in ADN, pentru perioade mari de timp;

Emisia de biofotoni este un proces cuantic, generat de starile de excitatie ale electronilor moleculari si asociat cu complexul fosfat-apa legata- oxigen molecular.

Gradul inalt de coerenta al emisiei de biofotoni depaseste pe acela a laserului tehnic, generand performante net superioare.

Molecula de ADN este considerata drept un cristal aperiodic, un cristal lichid liotrop.

Prin faptul ca organismul viu este capabil sa absoarba, sa prelucreze, sa emita diferite tipuri de radiatii se poate elabora teoria unificarii campurilor ( a frecventelor electromagnetice susceptibile de a se transforma unele in altele).

Optica neliniara evidentiaza la nivelul sistemelor biologice structuri de tip „cristal lichid” cu proprietati optice, dielectrice ( piezoelectricitatea) ce transforma orice stimul in fluxuri de electroni-biofotoni.

Biofizica afirma ca fiecare celula este sursa unui camp electromagnetic generat in mediul sau, la nivelul membranei celulare. Organismul uman este un senzor biomagnetic capabil sa resimta magnetismul terestru, dar si pe cel cosmic, prin efectul de electro-autoconvergenta planetara, generat de campurile solare, cu o determinare ciclica (acest argument este edificator si pentru astrologie, dovedindu-se astfel, influenta planetelor din sistemul nostru solar asupra corpului uman).

Biochimia in sprijinul teoriei laserilor biologici ne vorbeste despre :

 • rolul fosforului in generarea bioluminiscentei, ca substanta activa, fosfatul este prezent in toti laserii biologici;
 • rolul apei, in fenomenele biofotonice, prin legarea sa biochimica de complexul fosfor-oxigen molecular, fiind componenta sistemului sanguin ( mediu de racire a tuturor laserilor biologici din corp) apa favorizeaza intreaga activitate optica a organismului;
 • rolul oxigenului in producerea luminii biologice, ca un component chimic al moleculei de fosfat, apa etc. sau ca molecula- oxigen dizolvata in mediul de apa legata ( prin respiratie celulara) oxigenul participa la absorbtia- emisia fotonica, de catre sistemul fosfat, ce este avid de electroni.

Organismul uman isi dobandeste predominant energia si informatia necesara, nu numai pe cale alimentara, ci si prin stimuli externi (fotonici, acustici, mecanici) ce patrund in organism pe caile specifice analizatorilor periferici sau prin rezonantele generate (vibratiile) la nivel de biocamp.

Prin efectul de piezoelectricitate generat de cristalele lichide membranare, acesti stimuli sunt transformati in fluxuri de electroni si fotoni, adica in energie si informatie.

Campul Universal ( energia cosmica) este o rezultanta sinergica a prezentei „luminii vii”in lume, o rezultanta a preluarii radiatiei electromagnetice in diversele sale componente, de catre substanta biologica, prezenta oriunde in univers si care indiferent de forma, unifica prin rezonanta, nivelul fizic, biologic cu cel psihologic. Aura este un camp biomagnetic, fotonic.

Terapiile complementare bazate pe utilizarea energiei neconventionale, in care bioluminiscenta ocupa un prim rang sunt :

 • cromoterapia;
 • cristaloterapia;
 • acupunctura;
 • presopunctura;

Ele reprezinta solutia pentru medicina viitorului.

Afectiunile sunt „boli de lumina”, cand radiatia electromagnetica se manifesta in exces sau este absenta.

Potrivit teoriei laserilor biologici, toate bolile au o determinare biofotonica, iar starea de sanatate este definita in raport cu buna circulatie a luminii prin organismul uman….

 

 

Fragmente din cursul Biofotonica – Terapia prin Lumina, scris de Prof. Dr. Traian Stanciulescu, vicepresedinte al ANATECOR etc…

Un Om cu adevarat in Lumina, un metalaser spiritual care ne stimuleaza si ne amplifica vibratiile, pentru a ne putea inalta si noi….peste tot, in Lumina Divina…

NAMASTE!

 

 

 

 

 

Reclame

~ de aretya pe octombrie 11, 2010.

2 răspunsuri to “BIOFOTONICA – LASERI BIOLOGICI UMANI…”

 1. Excelent. Dar de ce acest fond pesimist.

  • multumesc de apreciere…dar nu este un fond pesimist deloc….blogul meu vreau sa fie optimist, deschis, sincer, de folos cat se poate….
   toate cele bune!
   NAMASTE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: