24 august 2009 – un nou portal energetic s-a deschis….


Imagine822

 

Am studiat tema complexa a zilei 24.08.09, cu multiplele configuratii astrologice, analizate pe rand pt. a extrage mesajul personal, apoi le-am studiat holistic, sintetic, per total, si am fost surprinsa si fericita de rezultat , concluzia este uimitoare si trebuie sa multumesc Cuiva de Acolo de Sus, pt. aceasta revelare….

Povestea noastra sau mai bine zis a acestei zile deosebite a inceput cu mult timp in urma, cu sute de ani, mai precis in 1518, cand Magellan, descendentul familiei Maria-Magdalena a pornit in jurul lumii, navigand cu barca si echipajul sau, a lasat urme mentale, peste tot in drumul lor…

Prin marea sa calatorie in jurul globului el a conectat oamenii intre ei, oriunde a mers, astfel acest schimb de imagini, idei, cuvinte, a creat Constiinta Colectiva.

Constiinta Colectiva a fost creata asa cum ne-au impartasit Maestrii de Lumina, pentru a fi o forta de conectare mondiala.

Ceea ce a inceput ca o unda eterica ( cuantica ) in jurul lumii s-a conturat ulterior in Constiinta Colectiva, prin care gandurile unui grup de oameni au inceput sa influenteze gandurile altor oameni. Oamenii au devenit constienti ca nu sunt singuri, izolati pe planeta, mai mult au avut loc schimburi importante de informatii ( sociale, culturale ) mai intai pozitive, ca apoi sa degenereze in conflicte, agresiuni de tot felul, razboaie ( pluto R conjunctie cu saturn R in capricorn si in careu cu jupiter R si chiron R…).

Astfel ceea ce s-a vrut si inceput cu intentii nobile, curate, a devenit o Constiinta Colectiva intunecata, dominata de lupta pt. putere, lacomie, cruzime…

In zilele noastre Constiinta Colectiva este bazata inca, pe ganduri de frica, generate de noi toti, dar acest lucru se schimba, an de an, in functie de dezvoltarea noastra spirituala…

Modificarea pozitiva a Constiintei Colective este o munca titanica a miliarde de suflete, care trebuie sa devina constiente, de adevarata lor misiune pe acest pamant.

Deoarece aceasta mare schimbare de Constiinta Colectiva este un proces profund, anevoios, ne-au fost daruite de catre Dumnezeu aspecte astrale favorabile, portaluri energetice ce ne pot conecta direct la Sursa, la energia Centrului Galactic.

Un astfel de portal favorabil a fost in data de 21 mai 2009, cand s-a produs tripla conjunctie a celor 3 planete jupiter, neptun, chiron la 26 grade in varsator, care a deschis manifestarea unor trairi de exceptie, de cotitura in evolutia noastra, prin ridicarea vibratiilor, purificarea gandurilor, lasand in urma iluziile, efemerul de linga noi….

Chiron un metacatalizator spiritual a procesat intelept clarviziunile misticului neptun, dreptatea divina a lui jupiter, pentru a degaja iubirea neconditionata.

Pe scurt, daca acest portal de lumina se incarca cu energia compasiunii divine si „ardea” intunericul din noi, prin iertare, se atingea masa critica necesara pt.saltul in Constiinta Colectiva…

Din pacate, am trait doar momente de vis, reverii, revelatii, dar insuficiente pt. saltul evolutiv dorit, s-au declansat in schimb crize majore personale si colective, confuzii, decizii luate gresit, care au impiedicat marea transformare…( pluto careu uranus, tripla conjunctie careu cu soare si mercur)

Masa critica nu a fost atinsa, insa un efect pozitiv a fost schimbarea modului de viata a oamenilor, noul domina vechiul, sau colaboreaza acolo unde exista intelepciune.

Au mai fost portale de energie pe parcursul eclipselor de luna si soare din aceasta vara, dar la fel, cu mici modificari ale Constiintei colective.

De la tripla conjunctie din varsator, la 26 grade, mii de suflete s-au trezit la realitatea divina, prin constientizarea a Cine Sunt Ele cu adevarat, astfel se naste speranta ca masa critica se poate ajunge in curand, la un nou portal…

Configuratiile astrale din 24 august nasc un astfel de portal energetic, iar cuvantul cheie general este CONSTIENTIZARE, cuvant definit de tripla conjunctie…( actiune de urgenta, toate planetele din tripla conjunctie sunt retrograde, acum!)

Detaliat, astrele ne spun ca experientele mistice din toate incarnarile noastre precedente nu ne pot ajuta decit daca dam dovada de sacrificiu, dedicare, altruism, iar iesirea din impas va fi daca ne descoperim pe Noi, daca avem credinta necesara de a merge mai departe pe Calea noastra, daca renuntam la agresivitatea mentala, emotionala, fizica, la conflictele interioare si exterioare si daca putem sa ne vindecam de traumele din noi….

Vom trai schimbari de atitudine, revolutii personale, vom avea nevoie mai mult ca niciodata de comunicare pe toate planurile cu Ceilalti, vom dori sa fim uniti, sa ne iubim si vom realiza ca numai impreuna, suntem cu Totii : Calea, Adevarul, Viata!

In acest moment sublim se va produce masa critica, marele salt in evolutia Omenirii….

Nu ar fi minunat ca  in urmatorul portal important din 09. 09 .09,  sa constietizam cu totii ce inseamna cu adevarat,  sa fii OM, Fiinta Divina cu misiune divina, pe minunata noastra planeta GEEA ?…

Multumim lui Dumnezeu !

 

NAMASTE!

Reclame

~ de aretya pe august 25, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: