SE DESCHID CERURILE AZI…..SOLSTITIUL DE VARA!…

 
513i
astazi, 21 iunie, de solstitiul de vara se deschid cerurile, lumina divina coboara maiestuos de la soare, din abundenta peste pamant, implinind inca o data menirea sa absoluta, de a ilumina caminul nostru fizic, marea nostra familie de fiinte….
 
de milioane de ani suntem conectati cu o precizie uimitoare la marea energie universala din centrul galaxiei noastre si astfel ajutati sa ne acordam cu noi insine, transformandu-ne in fiinte mai constiente, elevate care nu se mai multumesc doar cu niste roluri sociale, care vor sa isi asume roluri metafizice, galactice, universale….
pina la solstitiul de iarna, 6 luni de zile vom fi binecuvantati de soare, receptionand valuri uriase de fotoni si astfel campurile noastre electromagnetice se modifica, frecventa vibrationala creste, permitand accesul la realitati superioare ale existentei.

in aceasta zi exceptionala putem accede la Sinele nostru superior, prin meditatie si post, putem primi informatii superioare cu rol esential in viata noastra, prin deconectare la automatismele umane cotidiene, prin conectare directa cu natura, prin sahasrara cu soarele si prin muladhara cu pamantul mama.

21.06, numerologic inseamna cifra 9, cifra umanitatii, solidaritate prin recunoastere divina, cunoastere universala daruita, accedere spre lumina, intelepciune, meditatie, altruism, sensibilitatea colectiva (in analogie cu Eremitul, casa 9 astrologica)….

cum ajungem aici?

cifra 9 este compusa aici, din 3 + 6;

prin cifra 3, care numerologic inseamna exprimare libera, comunicare globala, hipercomunicare in grupuri vibrationale asemanatoare, sociabilitate, deschidere si actiuni spirituale….

prin cifra 6, prin armonie, dragoste, creativitate artistica, conciliere, schimburi echilibrante intre oameni, aplanarea diferentelor intre indivizi, pace….

si asa ajungem din nou la 9, la umanitate, prin devotament , unul pentru toti si toti pentru unul!

soarele triumfa prin radiatiile sale puternice imprastiate peste pamant, el daruindu-ne forta vitala, forta creatoare necesara pt. a ne juca cu Noi insine la infinit, vointa divina, stralucirea ochilor, iubirea fata de Sine, organizarea gandurilor si actiunilor noastre….

deschiderea cerurilor in aceasta zi de solstitiu de vara, in semnul racului, guvernat de luna, ne vorbeste despre uniunea dintre soare si luna, casatoria sacra dintre spirit si suflet, dintre constient si subconstient, armonizarea emisferei stangi a creierului cu emisfera sa dreapta… ce mareata zi!…

iar oficializarea acestei cununii se va produce pe 22 iunie 2009, pe luna noua, in rac.

in aceste zile spiritele naturii coboara si ele din astral pt. a sarbatori aceasta uniune sfanta, iar pe 24 iunie sarbatoarea este maxima, pe o energie ridicata putem intra in legatura cu ele, le putem vedea in toiul noptii la lumina lunii…

ce putem face noi in aceste vibratii divine?

raspunsul vine numai din inima, din inima deschisa la lumina si iubire.

ar fi magic, daca ne-am reintoarce la inocenta, la copilul din Noi, redescoperindu-ne Cine Suntem Noi cu adevarat, ce destin ne-am ales sa indeplinim in acest joc-viata si daca vom merge mai departe, pe Calea Luminii!…

sa ne deschidem inimile, chakra inimii, anahata, sa ne iertam si sa iertam, sa ne iubim si sa iubim,asa ne vom vindeca trupul, sufletul si spiritul…inima este cheia infinitului!

in aceasta alchimizare desavarsita a sufletului redevenim copii alesi ai universului, cu toate bucuriile si plansetele copilului rasfatat de soarta!

sa ne bucuram, sa sarbatorim in Pace, Iubire si Lumina!

Namaste dragi fiinte de Lumina!

 

sun3

 SPACE188

 
 
 

 

 

 

 

Reclame

~ de aretya pe iunie 21, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: