NAMASTE!….

 

IDEALUL   ESTE   IN   TINE,           

NU   ESTE VIS, EL   ESTE   FAPTA.

INFAPTUIND   REDEVENIM   DIVINI,

PRIN   TRANSMUTAREA   LUTULUI  IN  AUR!

NAMASTE, dragi fiinte de Lumina, a sosit clipa reuniunii, a recunoasterii Cine suntem Noi cu adevarat….

Integrarea armonioasa a tuturor corpurilor noastre, (corpul fizic, astral si spiritual), in Tot, conform legendei Pietrei Filozofale, conduce la unitatea Sinelui in El insusi, cu Dumnezeu.

Conform Legii lui Unul – Tot, a celor 7 principii hermetice ale Adevarului, cel ce le cunoaste si le intelege poseda cheia magica ce va deschide Templul Luminii.

Ar fi perfect sa ni le readucem aminte din Noi, ele sunt :

Principiul Mentalismului : Totul este Spirit, Universul este Mental!

Principiul Corespondentei : Ceea ce este Sus, este ca si ceea ce este jos, ce este jos este si Sus!

Principiul Vibratiei : Nimic nu sta, Totul se misca, Totul vibreaza!

Principiul Polaritatii : Totul este dublu, orice lucru are poli, Totul are 2 extremitati, polii opusi au o natura identica, insa de grade diferite, extremele se ating, Toate adevarurile nu sunt decit semiadevaruri, Toate paradoxurile pot fi conciliante!

Principiul Ritmului : Totul se scurge inauntru sau inafara, orice lucru are durata sa, Totul evolueaza apoi degenereaza, balansul pendulei se manifesta in Totul, masura oscilatiei sale de la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei sale de la stinga, Ritmul este Constant!

Principiul Cauzei si Efectului : orice cauza are efectul sau, orice efect are cauza sa, Totul se intimpla conform legii, Hazardul este un nume dat unei Legi necunoscute, sunt numeroase planuri ale Cauzalitatii,insa Nimic nu scapa Legii!

Principiul Genului Distinctiei : este un gen in toate lucrurile, Totul are principiile sale masculin si feminin, genul se manifesta pe toate planurile!

Pentru aceia care sunt puri sufleteste si fizic, totul este pur, pentru aceia care sunt murdari sufleteste si fizic, totul este murdar, un adevar ce deriva din cele 7 principii.

Cleansing, purificarea este cheia pentru a reintra in armonia divina, toti trebuie sa trecem prin ea, este indispensabila pentru evolutia noastra spirituala.

Suntem fizic ceea ce am digerat, introdus in corpul fizic, daca am ingerat substante nutritive vii (enzime) suntem vii, sanatosi, daca am ingerat diverse otravuri suntem ….ca o otrava, suntem incarcati de toxine, numai suntem un corp fizic armonios.

Suntem astral ceea ce am dorit si dorim, ce sentimente nutrim fata de ceilalti si fata de noi, daca iubim cu adevarat , pur, suntem plini de iubire, daca traim frici si ura, activam, transmutam ADN-ul nostru, de la un pol la celalalt, ne indepartam de Lumina, spre Intuneric si vom primi alte masti ale fricii : furie, gelozie, invidie, prejudecati etc. conform Legii Rezonantei.

Suntem mental ceea ce gandim, daca gandim pozitiv suntem cu adevarat Oameni, suntem fericiti, impliniti, daca gandim negativ condusi de emotia primara , frica, cu toate mastile sale ascunse, suntem bolnavi mental, suntem fara credinta, fara iubire, dominati de resentimente, confuzi.

De aceea este foarte important tot ceea ce ingeram, dorim, mentalizam, toate ne definesc, ne modeleaza precum apa lutul…..metalele in aur….

Noi suntem Templul lui Dumnezeu Viu, veniti Aici, Acum, sa transmutam Clipa in Eternitate, sa readucem Raiul pe planeta Geea, planeta noastra mult iubita.

” Misterele omului terestru sunt misterele omului celest. Si la fel cum vedem noi pe firmamentul cerului care acopera totul, diferite semne formate din semne si planete care contin lucruri secrete si mistere profunde, studiate de catre savantii si expertii in aceste semne, la fel exista in corpul nostru, in acoperamantul fiului omului, aidoma cerului care acopera totul, semne, figuri care reprezinta stelele si planetele din corp; ele indica lucruri secrete si mistere profunde;” pasaj din Zohar, stilp monumental al Kabbalei.

De aici incepe legatura intre Cer si Pamant, intre omul terestru, incarnat in acest plan fizic si omul celest sau omul – zodiac, ” precum in Cer asa si pe Pamant”.

Suntem inlantuiti pe Roata Vietii, a destinului condusa de Saturn, marele Stapan al timpului scris si nescris, conform legii Cauzei si Efectului vom trai, experimenta ceea ce meritam sa invatam, pentru a evolua spiritual.

Insa prin transmutare mentala, putem experimenta mult mai mult, cu ingaduinta Lui Dumnezeu, ne putem inalta mai mult, numai daca dovedim ca suntem plini de Iubire si Lumina.

Zodiacul ne arata ceea ce am invatat pana acum, in toate existentele noastre anterioare, ce potential avem pentru a ne inalta cat mai sus si cat mai usor, pe calea noastra, prin modul nostru unic de manifestare.

Nu exista oameni identici, toti suntem diferiti in manifestare, mergem fiecare cum stim pe calea noastra, urcam pe scara cerului cu pasi specifici, incet sau repede, simplu sau complex…..

Insa suntem creati toti din Lumina, totul este energie, suntem Spirit, energia universala, structura cristalina este aceeasi.

Universul este armonie, Armonia inseamna Iubire, universul nu ar putea exista nici o secunda, daca nu ar exista Armonie, aceasta este legea Iubirii.

Neptun este Iubirea, Idealul, Compasiunea, influenta sa ne da posibilitatea racordarii la Iertarea divina, mai mult sau mai putin, mai usor sau mai complex, in functie de aspectele sale in tema astrala.

Ne putem razvrati impotriva a ceea ce stagneaza, ne blocheaza evolutia, distragandu-ne atentia de la divin, afundandu-ne in banal, conventional, social, eliberandu-ne de frici, iar pentru aceasta exista Uranus, ce ne confera o personalitate unica, rebela, pentru a explora necunoscutul, dincolo de confort, departe de stabilitate cunoscuta, spre posibilitati noi, pline de disconfort sufletesc, un uranian adevarat este greu de acceptat, suportat de catre cei comozi…

Cum putem schimba societatea in care traim? prin noi insine, de la punctul zero, din noi, pentru ceilalti, prin transformare si regenerare interioara, cu ajutorul lui Pluton. Pluton experimenteaza lupta umanitatii la nivel interior, personal, el vrea sa depasim tot ceea ce a micsorat constiinta colectiva a umanitatii, dar cat vom reusi fiecare sa facem acest lucru se citeste in tema natala astrala.

Dorinta de expansiune, de cunoastere, studiul aprofundat ocult al fiecaruia din noi, provine de la Jupiter , natura sentimentelor noastre de la Venus, energia fizica pe care o cheltuim zilnic de la Marte, intelectul nostru este condus de Mercur, subconstientul cu informatia sa akashica este reprezentat de Luna, iar vointa divina, vitalitatea , creatia este daruita de Soare.

Iata Omul, omul celest, omul zodiac !

NAMASTE!

BINE NE-AM REINTALNIT !

PACE VOUA SI IUBIREA SA VA LUMINEZE INIMILE!

 

stargirl2

Reclame

~ de aretya pe iunie 6, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: